En gammal studiekamrat!

Förra veckan när jag var på bild i tidningen fick jag ett sms av en gammal studiekamrat från Ekenästiden. Jag fattade först inte vem det var men när han skrev att vi gått i handelsläroverket blev jag så paff.
För det första att han minns mig. För det andra att han kommer ihåg att vi gått på samma klass och för det tredje att han hörde av sig!

Magnus och jag gick årena 1979-1981 på samma klass och det är ju jätte länge sedan! Han är ursprungligen från Ingå och jag kan ärligen säga att jag inte är säker på hur han ser ut. Det som jag minns av honom är att han var lugn och städad, vilket jag inte alls var på den tiden!

Jag ringde upp Magnus och frågade  hur i all sin dar han läser Ålandstidningen. Han berättade att han bor på Åland sen 8 år tillbaka!
 
Alltså......herregud.....
och vi har inte en ända gång råkats på gatan. Visst är Mariehamn stort   *skrattar*.


Vi kom överens att träffas nästa år när han kommer tillbaka till ön efter jul/nyårsfirande hemma i Ingå. Då ska vi prata vidare om gamla minnen och vad som hänt efter 1981.
 
Trevligt! Verkligen ofattbart trevligt!


Världens bästa åländska julkort 2008...

...har jag gjort, tydligen! Vad glad jag blev!  Jag tackar ödmjukast er som lämnat en kommentar, messat, ringt och mejlat!! Tackar, tackar!!

Jag kommer att sätta ut korten här så fort jag bara hinner! Men nu är det snart jul och med den en massa bestyr. Dessutom ska jag i morron, lördag, och sälja mina kära Envirosax-kassar på Sittkoffs! Det blir sista gången före jul.

Men här kommer i alla fall länken till Ålandstidningen där jag vann tävlingen Ålands vackraste julkort 2008!
Kortet ser bättre ut i verkligheten!

Krama om era nära och kära!

"Florist-klubben"

Ibland blir man bara så glad när man går in på Alko och hittar ett vin som man inte kan leva utan! Jag hittade det på nyhets-hyllan för någon månad sedan. Det är så fräscht och så gott.
Jag nämnde om vinet till min goda arbetskompis och vips - bildade vi "florist-klubben". Vinets namn är nästan som florist, det är ett  vitt, franskt vin med toner av rabarber...mera vågar jag kanske inte skriva...man får väl inte göra reklam för alkoholdrycker ...hm...

Jag nämnde oxå om vinet till Anne på B:s bod och idag är hon oxå inskriven i "florist-klubben". Hon var inte inte heller någon vän av vitt  vin tidigare, utan drack alltid bara rött. Nåja, hon lovade att  prova  vinet och nu är hon oxå florist!

Nu är vi hela tre i klubben! Jag antar att den kommer att öka i takt med att smarta kvinnor/män njuter av detta underbara vin tillsammans med oss, eller andra goda vänner.

Vill du oxå komma med i klubben??

Årets Julklapp!

I dagens Nyan annonserar jag för första gången mina Envirosax-kassar. Succén har inte väntat på sig...
Många damer har ringt idag och jag har även varit till en arbetsplats och sålt.
Tur nog gjorde jag en beställning igår men nu börja tro att jag det blev för några....

I morgon ska jag vara på Sittkoffs och sälja! Så om någon vägarna förbi, titta in och välj en kasse för just din smak.

Det känns som om finanskrisen ute i världen satt en liten prägel på ålänningarna för många har köpt kassen till julklapp istället för en julblomma. Eller så har man skalat av allt julköpande och vill ge bort en bra klapp som dessutom är både billig och snygg. Och så värnar man ju om miljön oxå...

Jag har hela veckan pulat med julkort till en julkortstävling. Jag gjorde det sista igår kväll samt en folder av bl a tapet som jag lade mina 4 julkort i. Nu håller jag tummarna och önskar mig korgen med ost som är vinsten!    :)
Tyvärr glömde jag och fota dem, Men korten returneras och då kan jag sätta in här  på bloggen några pics.

RSS 2.0