Snö!

Ojdå, tänkte jag idag när jag hissade upp min gardin och såg att snön låg vit på marken. Efter en god frukost, typ kl 11, bestämde jag mig för att traska ner på stan. Jag gick förståss via Bettans bod, min kära second-hand butik ett stenkast från mitt hem. Anne, innehavaren, vill så gärna att vi kvinnliga företagare ska stöda varann och med det budskapet lämnade jag lite Envirosax kassar i hennes butik, till försäljning.

Jag stegade vidare ner till stan och vår tygbutik där jag köpte panel gardiner i rött och i grått till köket. 

Efter ett par timmar på stan via X antal butiker, var det dags att dra kosan hemåt och hänga upp gardinerna och fixa det fint i köket! Ja det blev väldigt lyckat!
Sedan wokade jag jätte god middag och alla var nöjda! Ville drog till sin kompis Alle och Kevin for för att fixa middagen till cateringen i Lumparland. Toffe är i Sverige hos sin sötnos. Och jag är så ensam, så ensam, nu tänker jag bara chilla resten av kvällen...efter att ha scrappat flera layouts.

Faktiskt  riktigt skönt

Krama om dina nära och kära.


En utmärkelse!

Herregud vad kul, jag har fått en Award av Katarina
Tack, tack och tack, vad snällt!!

Så oväntat och så trevligt! Hoppas vi kunde ses snart, kära Katarina!

Nu borde jag i min tur ge den vidare till 5 bloggare. Tyvärr vet jag inte vilka jag ska ge den till så om Du som läser min blogg tycker liksom jag, att vi måste bli mera miljömedvetna.

Lämna då en kommentar om du har några nya ideér på miljötänkande eller varför just du är värd en utmärkelse, Ta sedan med awarden till din blogg och skicka den vidare till 5 nya som är värdiga en utmärkelse! 

Tack!

Tja ;)


Lite kul är alltid lika kul!

Oh no, no way, jag är inte arg, det är bara min bekymmersrynka....eller kontorsrynka...eller..kärt barn har många namn.

Också ett foto!

Ett foto som är ett frimärke!

Lite kul testing så här på torsdag kväll. Äppelpajen är i ugnen, diskmaskin brusar i bakgrunden och jag väntar på min kära väninna som ska gästa mig om en stund!

Förresten var jag på världens trevligaste föreläsning i går kväll som handla om -stress till glädje- , Jag kände igen mig på många plan + att jag fick feedback på egna tankar.  Madeleine Åsbrink hette tjejen. Jag köpte oxå hennes bok Nystart i livet som jag ska ta itu med när jag läst klart boken  jag läser nu.


Och varför inte så här? Som ett gammalt negativ! Roligt att ändra gamla foton!Hemsidan är under konstruktion!

Nu har jag äntligen klurat ut de första staplande stegen till en hemsida för Bag-ans.
Nu måste jag bara klura vidare hur saker och ting hänger ihop - och det är inte det lättaste när jag inte kan mycket om html koder osv.

Men kolla gärna upp den!

RSS 2.0