Lite nytt på väskfronten...builtNY

...inom kort kommer det häftiga och nyskapande produkter till ÅLAND ... finns hos Bag-Ans, min nystartade firma. Lämna en kommentar för närmare info.

 Här kommer några ax-plock.........njut och le för det här är framtidens melodi! Materialet är neopren.

Bilderna är lånade från www.zinglounge.com

Förlåt, förlåt...

...att jag inte bloggat på ett tag. Min dator är zeppo just nu. Dessutom har vi något tjall med internet.  Det funkar inte heller som det ska.

Men lovar återkomma så fort jag bara kan. Jag har hållit mig sysselsatt genom att sticka och sticka och åter sticka halsdukar, mössor och sjalar. Någon bild ska jag sätta ut här.

Fortsätt att krama varandra!

Här kommer i alla fall en bamse kram från mig till dig!

Oj vad tiden går...

Mina Envirosax shopping-bags gör succé. Jag sålde en hel del förra fredagen på Open by Night. Igår messade en tjej som handlade av mig då, att hon ville köpa flera, idag köpte hon nya kassar och ikväll, hörde hon av sig igen...och vill ha flera... Jätte kul!

Ryktet sprider sig att jag säljer....

Idag när jag körde till Kantarellen för att handla mat, såg jag en kvinna gå ur bussen - med en Envirosax kasse. Jag hoade för mig själv!

Sedan jag senast bloggade har jag även hunnit sticka en halsduk och två mössor. Den ena mössan är till min goa Berit som återhämtar sig efter operationen!

Nu ska jag kolla tv:n innan det är dags att kojsa. I kväll är jag trött.

Krama om era nära och kära!

Jag är kär...

Jag har en ny kärlek i mitt liv !!
Efter att ha bråkat hela eftermiddagen och hela kvällen är jag kär som en klockarkatt......

I min nya skrivare HP Photosmart C5100.

Det heter att kärlek börjar med bråk och oj vad vi har bråkat ikväll innan jag fick "smarten" igång men nu ler den och gör precis som jag vill.

Jag har äntligen kommit underfund med hur dator och skrivare är kompatibla med varandra men det tog timmar, svett och nästan uppgivelse innan jag kom på hur allt funkar. Jag är inte den som ger upp i första taget och lönade sig!

Nu äger jag äntligen en skrivare! Jag hoppas vi ska ha mycket kul ihop!

Lånat av systeryster

Saris och min Föglö-loppis-resa som vi gjorde för ett par helger sedan var en upplevelse. Här har jag lånat en trevlig morgon bild från färjfästet på Överö, eller vad den där platsen nu heter, av Sari.

Fotat  med mobiltelefon! Alldeles plattlugnt! Häftigt!Min kära väninna som fick hjärnblödning, har återkommit till sjukhuset här i Mariehamn från TYKS. Det var så härligt att prata med henne idag! Samma härliga Berit! Tack my lord, att hon fick en andra chans! Och hon var precis som vanligt! Nu ska hon vila upp sig en längre tid på sjukis innan hon kan återvända hem.


Bag-Ans

Nu börjar livet efter den värsta förkylningen i mitt mannaminne, återvända. Hostan är dock kvar ännu. Men nu äter jag pencillin och hoppas på att även krafterna kommer tillbaka. Tur att det är fredag i morgon.

Idag är en stor dag i mitt liv!

Min firma

Bag-Ans


har sett dagens ljus!! Nu har jag satt bollen i rullning med Envirosax shoppingbags som jag ska sälja och mångla så många jag hinner. Ännu ett paket har dimpat ner hos mig med några nya modeller, också för barn, och de som jag tidigare beställt. Jag märker redan vilka som säljer bättre än andra.

Och...gillar den, det gör de flesta och jag äälskar den!

Jag pratade med min leverantör och nu är det riktigt, riktigt klart att jag är agent för Ålands marknad! Det känns så härligt!
Vem kunde ha anat det här i början av augusti när jag surfade runt och hittade Envirosax på nätet!
RSS 2.0