Birds & birds...

Det är vår i luften och varje dag när jag promenerar till jobbet kan man höra fåglarna kvittra. Mari, tycker antagligen samma sak och hon skapade en "Bird" härom kvällen och här kommer svaret på hennes utmaning.
När jag ändå var i farten blev det plötsligt två "Birds".  Jag brukar besöka a bird in the hand, hon är en riktigt Mix-media artist! Mycket fint skapande och vilken inspiration!!
Kanske du t o m känner igen dig ; )  ???
Material: karta ur telefonkatalogen, gamla pappersbitar ur böcker, blomma och fågel urklipp ur böcker. Fönster och krona  stämplad, lite "hö", vimplarna är målade med oljekritor och sedan har jag även stämplat med stor bubbelplast. Längst ner till höger, en man som satt på dagens salta-gurkor-burk.
Material: tapeter, karta som torn med stämplade blommor. Min nya fågelbur stämpel. Längst upp till höger är det en fågel stämplad på vitt tyg, men det syns tyvärr för dåligt. 
Alla bilder blir så ljusa i scannern, så bilderna stämmer inte riktigt överens med verkligeheten.


Till sist ett kort med mina nya stämplar som jag lekte med igår kväll. I love it!!
Alltså jag är en riktig trash-hunter, jag måste riktigt hejda mig emellanåt att jag inte ska spara på allt skrot. Idag t ex tyckte jag att foliepappret som var runt Brunbergs kyssar, skulle passa fint limmat på ett kors med lite bling-bling. Nej, det gick i soporna.

Sedan hade V druckit slut på  C-vitamin brustabletterna och genast tog jag röret tillvara, det kan man ju stämpla runda cirklar med...j
Ja så där håller jag på mest hela tiden...ser möjligheter i  a l l t.
Faktiskt är det riktigt bra ibland, när man skapar något och vips hittar man användning för just den där saken som behövs och som ingen annan skulle sparat.
Är du likadan?

Kommentarer
Postat av: krumeluran

superdupersnyggt!!

Kanske det vore dags för en liten typ syjunta fast med scrapping?? det vore så roligt att fara runt, klämma och känna på andras prylar, scrappa bort en kväll och bara ha lite trevligt :)KRAM

2009-02-19 @ 19:53:07
URL: http://www.krumeluran.wordpress.com
Postat av: krumeluran

hej igen!

fjädrarna är köpta hos Ulrica på Paletten, papprna är Graphic 45 som du kan hitta hos tex Magdas ;) superfina :)KRAM KRAM

2009-02-19 @ 20:39:04
URL: http://www.krumeluran.wordpress.com
Postat av: mari

Härliga - du är helt vild! Var får du allt ifrån människa? Absolut scrapjunta! Jag är med!

2009-02-19 @ 22:44:39
URL: http://saxolim.wordpress.com/wordpress.com
Postat av: eco chic

Jag är helt klart likadan :) Så fort en förpackning blir tom funderar jag på vad jag kan göra med den! Det har jag nog från min mamma som verkligen utnyttjade alla grejer hemma till något när vi var små.

2009-02-21 @ 11:31:49
URL: http://ecochic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0