Lite dittan och dattan

Ett kort till Toffe & Ida när jag hälsade på i deras nya lägenhet!  Med lite "inflyttningspresanger"................................
Bakgrunden är en spets-stämpel. Kandelaber stämplad på spetsen, lite band och bling-bling....inga konstigheter alls.




En stor vit ros på kruka till Idas mamma och den lilla rosa rosen till Ida. Dessa gavs på deras trevliga examensfest i kvadrat i juni. Det stora kortet är en träbit från miljögården som har en ros som bild. Det lilla kortet är så dåligt att det inte ens syns...hm...




Mixat av en läkerolburk. En rysk pojke med en blomma som hatt och en finsk badflicka från 60-talet... Bakgrunden inne i burken är ett gammalt vykort. Utanpå, SEI:s underbara "sammetspapper. En klocka i plast, en blomma och lite annat smått o gott som inte framkommer så bra på bilden...upphängning med band och två jungfruben.
Det går bra att klicka på de mindre bilderna för att få de större...inga bra foton direkt...och inte att förglömma min underbara groda som får vara med :)











Kommentarer
Postat av: Huset på landet

Hihi, ja det är nog bäst att alla får visa upp sina bästa sidor på bloggen ;).

Härligt pyssel du fixat till nu igen! Här håller jag mest på med målarborsten och grejar, blir inte tid över för annat pyssel.

HA en skön fortsättning på veckan!

2009-08-19 @ 13:26:32
URL: http://husetpalandet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0