Utlottning...

....av underbara saker hos huset på landet

Bl a detta kan du vinna! Lycka till!


Vit är kärleken!

Kärleken, är den  röd?

Den renaste kärleken är vit.

Alla kan älska och alla älskar!
Pojkvänner, flickvänner, föräldrar, män, hustrur,  familjen, vänner, husdjur ...........

Vad är hemligheten att kunna älska?

Kanske......att.....

......börja med dig själv, kunna tro på och framför allt älska dig själv! För du det är det finaste du har!

Jag älskar mig, Birgitta!

Mina "tegelstenar" ser blåa ut  men är de vita som snö! 

Tavlorna har jag "spacklat" med vit färg och tryckt  "love" på den ena och gjort ett hjärta på den andra. Kärleken är komplicerad många gånger men den kan oxå vara frisk och lätt  att ta till sig! Som de här.

Kärlek till alla!

Vad är kärlek för dig?

Lördag i loppistecken...

...men alltför få kunder. Jag antar att bröllops- och kalasmässan slukade en hel del människor. Fast kommersen var dålig, var det är ändå kul att vara ute o träffa en massa folk.


EFTELYSNING!!

Finns det någon vänlig själ i Mariehamn som kan hjälpa mig att tömma min dator på en massa onödigt material som tar plats och utrymme!! Hjälp!! Datorn ger snart upp, den segar sååååå....


En riktigt trevlig sak hände idag!! 
En tjej kom fram till mig och berättade att hon brukar läsa min blogg och hon tyckte att jag bl a gör så fina layouts. Jag blev så överraskad att jag inte visste vad jag skulle säga! Men jag hoppas att jag hade förstånd att tacka! OM du läser det här vill jag ödmjukt tacka igen och hoppas jag kan inspirera Dig att börja endera scrappa eller göra något annat kul med dina händer! Alla KAN! Det handlar bara om att sätta igång och börja!!

Jag gjorde två layouts medan potatisen var i ugnen.
Fotona är  com-si, com-sa...

Silhoutte är på kommande - stort! Jag lovar!!

Jag har sökt med ljus o lykta efter material med silhoutte och hittade likvärt hos Paletten i Mariehamn som jag använt i de här LO:na. Egentligen var det inte just det här jag var ute efter men jag gillar ändå slutresultatet.
Jag fortsätter mitt sökande efter just "det-där" som jag har i mina tankar...och som jag måste ha...finns det att köpa månne??

Fotona är under all kritik...men håll till godo.Tagsen: till vänster klippt ur Victors nya Converse-sko-låda, jag kunde ju inte slänga den så där bara, den innehöll en hel del skatter... Till höger en tag från en tröja. Bandet som matchar kommer från SEI.  Blomman är från K&Company liksom silhoutte-pappret.
Också K&Company med klistrade silhoutter och minimalt dekorerat.Flera kändisar som använder Envirosax-shoppingbags!

Ja, där ser man! Flera kändisar använder den här smarta bagen och fastnar dessutom på foton! Härligt, skaffa en du oxå! Man blir glad att använda den! Jag lovar.

Här är det Jennifer Garner och Ben Affleck med en Monochromatics 1.
En dam blev det idag!

Alltså som kort.
Hittade min spets-stämpel och den ville jag ha när jag "maskade" den sköna damen som oxå är en av mina favorit-stämplar. Jag har faktiskt en hel del av dessa sköna damer, många har jag ännu inte ens provat!

Jag är inte alls nöjd med kortet, valde ändå att visa hur ett misslyckande kan se ut ;)

Det får bli ett nytt och bättre kort nån annan kväll för nu ska jag lata mig och bara njuta av resten av kvällen i soffhörnet. Sedan väntar en av världens mest romantiska bok, som Cila på mitt jobb såå gärna lånade ut! Kärlek och tantsnusk - kan det bli bättre?       *skrattar*

Oj, nej, klicka inte för större bild...


Layout utan tejp eller lim

Den här layouten kom till för att jag hade ett härligt foto och en bit tjusigt tyg. Jag stansade fast allt och voila - färdigt!
Snabbt och enkelt.

Den här veckan blir det kanske inget scrappande för jag har lovat mig själv att börja plocka ur skåp och lådor. Jag ska delta på loppis på lördag så nu är det "bara" att plocka ur. Jag har väldigt svårt att göra det här, för de flesta saker är fina, och jag har köpt sådant jag tycker om MEN ibland måste man bara rensa.
Vissa saker har jag fått och ännu värre att plocka ur...det är inte lätt det här...
 
Men här är min LO i alla fall. Den blev en riktig favorit för mig! Och tänk vad V har vuxit sedan det här fotot...och jo, tyget ska vara lite snett.
200 inlägg!

Det här är mitt tvåhundrade inlägg!  Trevligt tycker jag!! Trodde aldrig att jag skulle bli någon bloggare men det är ju rätt kul, faktiskt!  Så Grattis Birgitta! Det här gjorde jag bra!

Igår scrappade jag några LO:n med det nya härliga pappret från My Mind's Eye BellaBellas Bellezo paper kit.

Den här gången har jag lekt med foton. På första bilden här har jag printat Victor spegelvänd i litet format. Papprena i sig är så fina så jag vill inte överdekorera. Less is more, tycker jag. 

Ibland är det helt ok att dekorera massor. Men jag tycker mina bara ser fåniga ut...och oftst plockar jag bort det mesta och kvar blir minimalt. Jag beundrar de som kan dekorera med blommor och sånt. Jag har köpt på mig en hel del men de passar aldrig  in, varken på layouts eller mina kort.
Är jag överkritisk för det jag gör? Eller så är det bara inte min stil, tror jag.  Och mina blommor blir liggandes kvar i mina lådor fast  jag försynt försöker smussla in dem nånstans....ibland...


Här har jag testat att gruppera flera foton lite huller och buller, oxå i litet format.
Kontrast till förra LO:n har jag stramat upp LO:n med en grupp och ramat in fotona med olika typer av dekorationer av papper.


Snöblask - igen..suckar

Jag fortsatte på kaffe-temat och gjorde en anteckningsbok som doftar kaffe...hur kommer det sig, undrar du nu?
Jag penslade alla sidor med kaffe för att få den slitna looken och den bruna färgen. Tyg som pärm. Klicka på bilderna så blir de större.
Sedan gjorde jag ett collage tidigare i veckan där orange är basen. Man har ju en massa små lappar liggandes överallt och de har jag använt istället för att klippa av stora bitar. Så då fick jag användning för dem. (Jag hade beskurit fotona men det trasslade till sig när jag skulle ladda upp så nu blev det som det blev.)

Som ni kanske märker är det lite vår tema, med fåglar och blommor.
Jag var till Emmaus och förde gamla kläder och innanför dörren hittade jag en skatt eller rättare två. Genast lade jag beslag på två gamla bokföringsböcker, en kassabok och en dagbok. Gissa om jag var glad! Förståss betalade jag för dem...


och förståss ...coffee..


Så var det de här med coffee...Kära tapeter, vad gjorde väl jag utan er?

Coffee for my sugar,
Coffee in the Evening. Coffee for Me!
Fatet stämplat med lite blommor.


Tre små kaffekoppar i av olika porslin. 

Birdy-nam-namNär jag ändå var i farten kom två små mini-kort till av små pappers- och tapetbitar som alltid ligger överallt och skräpar men ibland hittar man användning även för dem.

Klicka på dem så blir de större.

och förståss Envirosax....

I dag fredagen den 13:nde har inte varit någon otursdag för mig i alla fall. Det har hänt mycket på det privata planet. Först kan jag säga att jag håller på att utveckla min firma Bag-Ans där jag säljer Envirosax-shoppingkassar. Kolla gärna in deras hemsida och speciellt bloggen. Där finns nyheter och annat smått o gott om kassarna.

Idag har jag kommit halva vägen till en utvecklande idé. Jag har en massa mål men måste ta små etapper innan resltatet kommer.
Min hemsida är det comsi-comsa med men där hittar man mina kontaktuppgifter.

Det andra kuliga är att jag varit och tittat på ett nytt boende! En otroligt fin lägenhet! Stor och ljus och trivsam. Nu får jag prata med de där oppe om den blir min. För tidigt att berätta något mera ännu.Så varför inte följa Cynthia Nixon och skaffa en du oxå! Och bli Chic och eco-smart!!


Nu får det vara nog med vintern!

Ja, så är det! Nu vill jag ha vår!

Jag vill promenera i Esplanaden och titta på blommorna som tittar fram. Nya blommor varje dag. Tidiga mornar med promenad, småkallt men med ljuv fågelsång! Och inte minst alla 

t u l p a n e r
fotade i olika parker i vår vackra stad, Mariehamn för ett par år sedan.

I kväll har jag jag mest chillat framför dator och tv men ett litet collage fick jag till. Bild kommer vid tillfälle.
Ibland tar den kreativa sidan över och då måste jag bara plita ihop nåt!

Envirosax nyheter hos Bag-Ans

Botanica heter den nya fräscha serien som jag nu har i lager.
Plastkassen är kass!
Och irriterande dålig, den håller ingenting. Våga satsa på en stilren och eco chic kasse till våren du också!  Jag har givetvis flera färger i mitt sortiment... Den håller för 20 kg och blir så liten att du inte ens märker den i din väska.

Givetvis har jag en hemsida som är under uppbyggnad.  Välkommen att ta dig en titt.

www.bag-ans.com
Jag finns i telefonkatalogen som Ekblad eller varför inte lämna en kommentar.

Om man får hjärnsläpp...

...när man scrappar och vill ha lite hjälp på vägen. Här kommer en web-sida med massor av olika sketches för olika uppdrag, allt från scrapbooking till tags och kort. Dessutom kan man kolla olika scrappares bloggar m m...
Kanske värt ett besök hos www.pagemaps.com.

En annan sida, som jag vill uppmärksamma och som samtidigt är min absoluta favorit är  Triple the Sketch. Här finns massor av matnyttigt och man blir duktigt sugen på att scrappa!

Vilken är din favoritsida om det gäller utmaningar och sketches?

Har ni sett stämplar från unity stamps? De är lite nytänkande inom stämplingen med ny innovativ montering på sk kassetter, kolla in här.

Ah, underbara...vill ha ALLA!!

Butik Hemtrevligt

Ikväll efter middagen for Ida och jag till butik Hemtrevligt som ligger i Hammarland. Tjejen som äger den berättade att hon haft den i 3 år. Jag har dock aldrig varit där förrut. Hon hade en massa ljus, lite fattigmanssilver, quiltade sängtäcken + kuddvar och annat smått och gott.
Vi köpte inget men Ida blev förtjust i ett parti gamla kaffekoppar+fat med assietter. Mycket romantiska med små rosor.

Däremot köpte jag nya yoghurt skålar från IKEA förra torsdagen då C och jag var till Kungens kurva. Och två vita plädar ur Ofelia serien som det inte fanns någon fin bild att ladda ner till min blogg.  Här är i alla fall skålarna.


RSS 2.0