UtManingar ur Ali´s nya Bok

Mari och jag har utmanat varandra ur Ali´s nya bok Life Artist

image198

sidan 24 i Alis bok Life Artist

image199

Sidan 36 ur Alis bok, Life artist

image200

image201

sidan 96 i Alis bok.

image202

Min bror och jag - Blev tyvärr helt misslyckad men jag laddade upp den i alla fall. Ur Alis bok sidan 113.


Här är kommer några andra LO;n

image203

Doodlad ram och STACKs papper.

image204

image205

image206

image207

image208

Egengjord klockoverlay

image209

Som ni ser är det målarprover...som jag lekt med..

En ny vecka har börjat!

Måndag och oj vad det regnar! Ikväll är jag lat och tänker inte gå ut alls. Jag har planer på att starta upp mitt stickprojekt ikväll.
Här kommer bilden på canvas-tavlan jag köpte på loppis för 1,50 e som jag tidigare berättat om. Den är skitfin, tycker jag och den kommer inte att omlagas utan få en heders-place i mitt kök!

image184


Jag har gjort färdigt mitt etui till min dia-rams-album och så här enkelt blev det:

image185


image186


Jag har roat mig med att måla lite flaskor och dekorerat med olika ting jag hittat i mina lådor. Skitkul och skitenkelt och skitläckert, eller hur ...testa!

image187


image188


Några julkort som jag gjort.

image189

image190


Jag har embossat på STACKs luxury papper och på insidan har jag målat med koppar ackrylfärg och skrivit en julhälsning.

image191

STACKs glittery christmas papper, helt enkelt underbara papper.

image192

image193

Embossad overlay gjord av "moi"!,  Tomten är oxå embossad.


image194

image195

Embossad overlay och STACKS härliga papper.

image196

image197


Inspirerad av marie/Lily och senaste scrapbooking m m gjorde jag oxå ett stjärnkort.

Fredag en härlig dag!

Igår kväll fixade jag drivrutiner och kunde börja surfa igen! Härligt att datorn är igång igen! Tyvärr ser det värre ut med Toffes dator. Han sa att den inte alls går igång. Shit oxå, måste kolla den i helgen.

Jag registrerade mig på facebook efter en invit från min goda väninna. Tog hela kvällen att klura ut hur den funkar! Men nu har jag redan lite friends så det kommer nog att bli bra. Jag är ju en inbiten dator-nerd...

När jag kommer från jobbet ska jag till min fd svägerska på födelsedagskaffe, hon fyller år. Kusin Jenna har oxå fyllt så jag ska uppvakta med två paket. Glögg till mamma och en trendig t-shirt till dottern. Egna kort ska jag förståss ge. ;)

Ha en bra dag!

"dator-hacker"

Vilken kväll igår. Först råkade jag stänga av Toffes dator medan jag höll på sätta igång den och det visade sig att någon fil blivit förstörd och nu måste man antagligen köra nytt windows-program eller vad det nu heter..shit...

Min egen dator kraschade för ca ett år sedan. Och igår kväll beslöt jag mig för att försöka fixa den själv. Omformaterade den och jeeehh...den gick igång. Nu måste jag bara ladda ner lite drivruteriner och installera virusprogram och sedan är jag igång igen! Det trodde jag inte om mig själv - att jag skulle fixa igång min dator!

Medan jag väntade på att datorn skulle bli klar, fixade jag lite julkort! Det blev  sex  styckna. Vissa är jag mera nöjd med än andra, så är det ju alltid. Kommer att lägga ut dem här så fort jag hinner.
Kl 01.00 kröp jag ner i kojen och somnade som ett barn, nöjd med min kväll.

Ha en bra dag och sunshine to all people, fast det nu råkar regna idag ! ! !

På tal om canvas..

Min son, Kevin, konstaterade det som jag redan konstaterat, att min canvas tavla jag fyndade på emmaus passar bra in i mitt kök. Det betyder att jag inte kommer att göra om den här tavlan. Foto kommer så fort jag hinner och när jag hängt upp den.
Så nu ska jag leta vidare på en ny canvas som jag kan gå vild på. Om inte ska jag passa på och köpa en när jag far till Stockholm innan jul.

Efter middagen, la jag mig på soffan och vips somnade jag. Ända tills Victor kom och sa att det var dags att skjutsa honom på fotboll.
När jag kom hem, tittade jag på det som jag åstadkom i helgen, är jag jätte nöjd med den ena LO:n med julmotiv. Jag fristylade en ram runt och hittade ett passande papper ur Stacks glitter julpapper...ni ska få se...

Förresten ser det inte ut att bli några lavendelpåsar sydda, som jag skrev om i somras....hm...kanske nån dag....

Sunshine!

Helgen!

Jag har varit på scrapbooking kurs hela helgen. Det var inspirerande och jag fick nya ideér. Men jag var inte riktigt i form. Jag har varit  så bedövande trött och dessutom trodde jag att kursen skulle vara nästa helg. Så jag hann aldrig riktigt landa och förbereda mig inför kursen.

Jag skapade inte så mycket, det blev bara två LO:n, en altrad anteckningsbok och sedan lånade jag lite stämplar av Katarina, sådana som inte jag har i min ägo, och målade de stämplade motiven med vattenfärger. Det var lite annorlunda än vad jag brukar göra. Men det var väldigt rogivande att "bara" färglägga.
Att skapa är ju en resa och man vet aldrig före hur resultatet blir, jag är väldigt nöjd med min kurs, fast jag inte producerade så mycket som resten av gänget.

Igår var jag så slut att vi bestämde oss för att äta middag på stan, sedan blev det soffan och där blev jag hela kvällen. Victor och jag tittade på X-men III. Det är en sådan film jag aldrig annars skulle välja men varför inte titta på film med sin son någon gång?

Idag känns det ok men fortfarande känner jag hur trött jag är inombords. Ikväll ska jag försöka ta mig ut och gå och få frisk luft i lungorna. Det brukar hjälpa. Desstutom MÅ^STE jag dammsuga och röja upp i hemmet.

Hoppas det blir en bra dag idag! Det tror jag faktiskt!

Cool logo :b

Idag har jag testat att fixa en logo som jag tyvärr inte vet hur jag ska få in som html-kod.
Men visst är det kul att testa olika stilar och färger-combos.

272584-183

I helgen är det Scrapbooking kurs på medis. Det ska bli skoj att få inspiration av en många scrap-glada damer!

Oj vad mörkt det är!

När jag gick till jobbet nyss märkte jag hur mörkt det egentligen är! Det kommer ner några snö-fjun men inget man kan snacka om. Mörkt så, så mörkt. Jag tittade upp i skyn och märkte vilken spännande färg den hade. Nästan svart som övergick till mörkt blå och olika ljusa toner. Vad vackert det var! Jag blev lyrisk och tänkte - idag blir en bra dag!

Härom kvällen sålde jag sju kort till  min kära väninna! Va kul! Nu måste jag hitta på lite nytt och dessutom måste jag ta itu med julkorten...få se om jag får inspiration till helgen!

Ang till Dig anonym, som lämnade ett avtryck. Jag försöker sätta in så mycket jag hinner på min blogg men just nu är den inte uppdaterad, har lite pyssel och scrap-layouts jag inte satt in här. Men det kommer...
Canvasen har jag inte börjat med men vet inte när den blir klar, först måste jag kanske göra julkorten??
Tack för hälsningen! Det är alltid kul när någon kommenterar :)


Äntligen fredag!

Jag har jobbat natt i natt av en speciell orsak och kom hem jätte tidigt i morse. Men eftersom jag inte är van att sova på dagen, steg jag upp efter att grabbsen gått till sina skolor/jobb. Visst var jag trött men jag kunde likväl inte sova. Jag fick en massa gjort, städade båda toaletterna och plockade ur och städade på sådana ställen där jag annars inte städar så ofta. Tog t o m ner mina vita köksgardiner och i morron blir det att hänga upp ett par vinröda istället.

När Kevin kom från skolan for vi till stan och köpte nya jeans till honom, serverarförkläde som han skall ha i skolan och så hämtade vi ut hans skolfoton!
Sedan blev jag kvar på stan medan han for till sin far. Jag gick runt till olika affärer. Min favvo är emmaus där jag nästan alltid hittar något jag kan änvända till mitt pyssel. Idag fyndade jag en canvas-tavla för 1,50 E som jag kommer vid tillfälle att göra om till en personlig tavla. Jag har förståss en idé som jag ska utveckla.
Men först måste jag hitta en liten rund punch.

Sedan fyndade jag lite smycken o sånt som jag ska ha till en grej som jag just nu håller på med.

Gick förståss via min-nästan-nabo, Bettans bod, det är en second hand butik där man kan hyra egna bord och sälja sina egna överloppsprylar. Jag föll för bestick som antagligen är köpta i asien. Helt enkelt ljuvliga, när man tittar närmare på dem har de en bild av buddha på handtagen.
Jag vet inte om man kan använda dem, men de är ju så fina att bara titta på...hm..

Förresten köpte i veckan STACKS glitter jul papper, så otroligt underbara, man bara vill titta och känna på dem. De är nästan för fina för att klippa i.. *skrattar*.



Det som slog mig var att det börjar komma julsaker lite här och där....

Sunshine!

Mini album av dia-ramar

I senaste numret av Scrapbooking  m m  var det en artikel om hur man kan göra mini album av gamla dia-ramar.
Jag måste genast testa så jag plockade fram jättegamla foton på min söner.

Så här blev det! Kul idé som jag rekommendera. Det går jätte fort och lite kul att hålla på med mini-saker.


image182


 image180


image181


Halloween

I lördags var jag o mina grabbar till min goda väninna på middag. Det var många år sedan vi senast träffades med alla våra barn för att äta middag. Det är så otroligt vad tiden går. Hon och jag låg på BB tillsammans för snart 20 år sedan och vi har varit jätte goda vänner sedan det!  Visst är det trevligt med goda vänner!

Jag lagade förståss en present till henne. Drink-underlag av de underbara SEI papprena. Jag laminerade dem i storlek 10 x 10 cm.

image177

image178


image179


Vi hade det jätte mysigt och ungarna verkade trivas oxå.


RSS 2.0