Härliga papper!

Jag har förälskat mig i dessa underbara papper. Vill ha, vill ha...Dream Streets Papers nya winter 2008 collection.
Visst är de fina?

image256

image257

image258

Nya kort!

Igår blev jag ivrig o tillverkade några "måsta-på-kort". Tycker att det är rätt kul att ge ett kort ibland till någon bara för att man tycker om just den personen. Det märkliga är att om någon t ex fyller år, måste jag just då laga ett kort och inte ta något ur min samling. Jag utgår alltid från personlighet osv. Jag har en hel del kort som jag ju ser "alla dagar" och som jag sedan tycker är lite "slitna" bara för att jag sett dem så mycket. Dessutom ändras ju stilen oxå...

I morse steg jag upp rätt tidigt, fyllde tvättmaskinen och kunde sedan krypa ner i min varma säng igen. Jag läser med stor iver en sådan där härligt romantisk bok som man ibland bara behöver. Det började förra söndagen när filmen kom på Canalplus, the mermaid chair med Kim Basinger och jag råkade förståss missa slutet. Jag var på bibban i tisdags och då fick jag syn på boken, jungfrutronen på 7-dagars lånehyllan. Vips hade jag lånat den och nu avnjuter jag den med stor iver..riktigt skönt att mysa med en bok ibland.

När jag skulle cykla till stan idag, märkte jag att flaggan vid vårt hus är på halv stång. Så någon av mina grannar har gått bort. Tråkigt men tyvärr är livet sånt. Sänder iaf goda tankar till släktingarna.

Sedan gjorde jag några kort till när jag kom hem. Gillar stilrena kort OM det inte är frågan om mix-media där jag verkligen går igång.. :*

image251

Det här kortet är till Yvonne som nu lämnar Åland för nya utmaningar i Sverige! Jag önskar henne all lycka med hennes nya liv! Förresten det här är mina nya underbara stämplar...


image244

Det här kortet är till Carola på mitt jobb som just fyllt år och kommit hem från Kap Verde igår. Hon ska få det på måndag. Grattis vännen!image252

image253

Ida blev faster idag, lördag och då for Toffe och hon till BB för att hälsa på babyn och vips kom detta kort till användning...fast det är ju inte ett "välkommen-till-världen-kort" men det är ju tanken som räknas. Mamman och pappan  blev glada i alla fall.

image254

Bakgrunden är en ny tapet!

image255

Det här sista kortet är ett experiment. Jag har stämplat på en tapet och chalkat olika färger på fåglarna. Tycker det blev riktigt nice, faktiskt. Tyvärr syns det inte så bra att jag chalkat med rött, grönt och blått.

Ha en trevlig helg, för det ska jag ha!
Sunshine!

Erbjudande!

Jag fick ett erbjudande att sälja mina kort för ca en månad sedan. Idag hade jag bestämt mig och stegade därmed in på stans mysigaste inrednings/presentbod.
Eftersom inte ägarinnan var på plats, ringde hon lite senare efter att de i butiken, hade kollat genom mina kort. De var imponerade och tyckte att de liknar små konstverk. Det tycker jag är ett väldigt bra vitsord.

Om ni undrar vilken butik jag pratar om, kan jag säga att det är El Shaddai. Birgitta har väldigt trevliga saker i sin butik, det är trångt och trevligt där. Hon säljer t ex saker från danska Villa Collection och en massa annat som man vill ha...

Jag har lagt in en beställning på änglavingar, de är vita med fjädrar...och ser så som jag tror att ängla vingar ser ut!
Hoppas hon får tag på sådana. Tror de kommer att passa hos mig!


Äsch..

Suckar så det hörs till grannarna?? Jag blir galen på min kamera och speciellt på  mig..tydligen kan jag inte hantera den. Det blir så jädrans dåligt, suddigt osv.....Hur gör ni andra när ni fotar era alster?
Tar gärna emot tips.

Men här är kortet är till Ida, från prinsen!

Embossade hjärtan !


image242

 

HAPPY VALENTINE TO EVERYBODY !

Idag är det alla hjärtansdag. Jag har endast gjort två kort. Dessa kommer jag att ladda upp så fort mottagarna fått dem. Jag har aldrig tidigare gjort kort för just det här tillfället, tror jag iaf. Orsaken kanske är att vi i Finland inte firar lika mycket som i andra länder. Jag hoppas att mottagarna gillar  mina kort, de är ju inte som alla andra, jag kör med min egen personliga stil som vanligt... :)

Härom kvällen frossade jag i mina nya clear art stamps. De är helt underbara.  Det är allt från julgubbe till fåglar. Mina favvisar just nu (och troligen forever) är mina Paris stämplar. Jag skulle kunna köpa hur många som helst av sådana. De ska gärna vara lite shabby chics... lite ruffiga men ändå eleganta. Jag är helt såld på allt som gäller franskt.

Efter jobbet ska jag till stan och loda runt, troligen styr jag stegen till antikvariatet och emmaus, det är roligt att botanisera i gamla böcker och titta runt på hyllorna med gamla ting. Ibland kan mitt öga fastna för nån rolig sak, oftast handlar det om ett par euro att spendera på något som andra inte ser dess potential, vilket gör mig glad.

Så till alla mina vänner och alla okända som tittar in hit till min blogg, en riktigt stor kram på  Alla Hjärtansdag!

Sunhsine!

What number are you?

***You Are 7: The Enthusiast***


image241

You are outgoing and playful - always seeing the happy side to life.

You're enthusiastic and excitable. You love anything new.

Multi-talented, you do many things well... and find success easy.

You prefer to keep things light with others. Opening up is hard for you.


At Your Best: You are deeply involved in each experience.
You appreciate life for what it is, and you take the time to enjoy each moment.

At Your Worst: You are greedy, self centered, impulsive, and insatiable.


Your Fixation: Gluttony


Your Primary Fear: Deprivation and pain


Your Primary Desire: To be satisfied and content


Other Number 7's: Howard Stern, Cameron Diaz, Robin Williams, Jim Carey, and Jenny Mccarthy.


What Number Are You?

http://www.blogthings.com/whatnumberareyouquiz/


Valentine canvas.

Nu har jag gjort min första canvas tavla. Det blev en krackelerad Valentine tavla med ett hjärta i pappersblommor.
Den känns väldigt "jag " och tycker det var en hit att göra. Man vet ju aldrig hur resultatet blir. Åtminstone har jag en vision hur resultatet ska se ut men allt som oftast ändrar jag mig under resans gång.

Tittade in i stadens hobbybutik för ett tag sedan för att köpa canvas tavlor men de var ju så dyra och fyndade i stället på Sparis en för 3,95! Det var ett överkomligt pris för min plånbok.

Jag är en urusel fotograf...tyvärr.. ljuset är helt fel så den kommer inte alls till sin rätt. Ida, jag lovar att fota om den :)

Den vita blomman var min väns påhitt och den blev helt rätt där den står med en turkos sten.

image239


image240

RSS 2.0