Give away from Sewing on Paper and Art from the Heart

Surfade runt på nätet och hittade den här sajten där de lottar ut en bok som give away.
Boken heter   Art from the Heart   och det är en underbar mix media collage bok.

Tjejen som har bloggen har skrivit den här boken och den verkar hur härlig som helst! Hon lottar ut två styckna böcker.  Good luck everyone!

This could be a nice present for everyone! I hope she will pick my name so I can get this give away :)
So, please everyone, visit her blog!

She is a wonderful artist.


image238
Vilken världs chans !!

Min son och killarna i bandet Dephteria  har möjlighet att göra en europa turné som förband till det finländska bandet Sturm und drang. Sedan kanske det följer världsturné på det senare i sommar....

Kolla in dagens blaska i ålandstidningen.

Nu hoppas jag att killarna hittar sponsorer för de måste få ihop en massa pengar. Har ni tips eller själva vill sponsra, lämna en kommentar, tack!

Sunshine!

Svart-vit LO

Den här LO:n är ett foto av min mamma och hennes systrar när de var småa.

Jag beslöt att använda en vit tapet som ser ut som tegel. Det enda dekorationerna jag använt är ett gammalt negativ och några dekorationsstenar från IKEA och ett hänge som jag fick när jag köpte en pryl (madam stoltz).

Tycker den blev lite kul!

image237

Kolla vad vackra saker!

Vem kan motstå vackra saker??

De här små tingen fyndade jag på en present affär i stan på 50 % rea! visst är de gudomliga!

image236


Jag har bett innehavaren av den här butiken att beställa in änglavingar till mig. De var förståss slut när jag passade på att slinka förbi där i förra veckan.
Hon har så fina saker att man vill ha, vill ha, vill ha....

Några kort

I lördags gjorde jag ett födelsedagskort till min arbetskompis. Tyvärr glömde jag att fota det i dagsljus och därför kommer inte kortet till sin fördel. Det ser lite suddigt ut, märker jag nu...och min hand - oj då!

Kortet är embossat så att det doftar choklad. Papperet går i brunt och aqua. Stämplarna kommer från gel-a-tins. Kuvertet är cellofan.

Jag blev jätte nöjd över resultatet och mottagaren blev väldigt glad!

image234


image235

Några kort som kom till på ett huj! Bilderna är så fantastikskt vackra som jag hittade i en bok och över dem har jag bundit vackra band.Mitt "Feel-album"

Så här har jag börjat mitt feel-album. I feel great :)

image226


image227

image229

image230

image231

image232

image233

Tiden räcker inte till!

Nu är det länge sedan jag skrev något här på min blogg. Men tiden räcker inte riktigt till allt som jag ska göra. Det som  upptar en stor del av min tid är att jag börjat springa 3 ggr/veckan, måste förbereda middagar eftersom min grabb efter julen har tidiga fotis-träningar.  Och förståss alla annan markservice som ska hinnas med!

Jag har en del foton i kameran som jag ska ladda upp när jag kommer mig för. Mitt nya projekt för i år, är att skapa efter ett ord. Jag har valt ordet FEEL, som jag tycker säger så mycket. Det är vädligt enkelt att komma i stämning och verkligen känna av ordet.
Jag har påbörjat ett litet album där jag samlar alla mina feel-alster.  Detta kommer jag att arbeta med under hela året eller till albumet är fullt.

Annat som jag håller på med är att göra lite nya kort. Scrappandet har kommit helt på andra plats!

Titta in om någon dag ska det finnas mera matnyttigt här!

Sunshine!4 månader...

På dagen om exakt fyra månader åker jag och min vän på en veckas underbar semester, där solen lyser förhoppningsvis alla dagar. Vi ska njuta, bada och sola och förståss äta gott!
Vi ska riktigt gotta oss på vårt fina hotell och hämta gratisdrinkar från baren, hoppa i poolen och allmänt slappa.

Min arbetskompis sade igår att jag är värd den här resan eftersom jag bor ensam med mina tre grabbar och det är ju alltid en massa som ska fixas och planeras osv när man är en enastående (!) mamma.

Så här ser vårt hotell ut och det bästa av allt är att det endast tar ca 4 timmar att ta sig till Grekland! Paradiset ligger ju ett stenkast bort :)

Jippii...

image225


Vem kan motstå ett så här fint place ?? I love it !

Puss min älskling !

Plötsligt händer det o jag gör lite kort...

I går kväll, alltså på lördagen, kom plötsligt känslan att vilja fixa lite nya kort. Jag plockade fram en massa bråte som jag sedan bara pusslade ihop till några kort. Det är en härlig känsla när man skapar. Man får nya inblickar, lär sig att tänka i andra banor osv. Dessutom tycker jag att oftare nu gillar mina kort än i början av min pysslande. Det är ju en resa man gör och man växer ju med den.

Jag passar oxå på att tacka för de kommentarer ni skrivit. Speciellt en kram till M, du finns alltid där och tack för din inspiration, det är alltid lika kul att snacka pyssel med dig!

Korten är gjorda av bl a märken som finns i kläderna när man köper dem..sk tags, hittar inget bättre ord just nu, tapetbitar, silkespapper, knappar, fotona har jag själv stämplat med olika "kvinno-motiv på rubberstamps", urklipp ur böcker o annat smått & gott jag råkade få ögonen på igår kväll.


image215


image216


image217


image218

image219

image220Av det papper som blev över passade jag på att göra lite tags


image221


image222


Den här "tagen" gillar jag, som synes är det en tag från ett klädesplagg av en känt märke, som jag "pimpat" följande bild är hur den ser ut inuti.

image223


image224


Lämna gärna ett avtryck innan ni lämnar min sida :)

Min väninna och jag...

.........var på en kryssning i julhelgen. Det var en sådan där snabb kryssning. Vi åkte vid sex-tiden och var igen i stan vid halv tolv. Man hinner bara äta så är man på andra sidan pölen och sedan vänder fartyget tillbaka. Då hinner man handla lite tax-free och ta någon drink, innan det är dags att kliva av.


Vi tog en massa foton, men det här är ett av mina favorit-foton från den kvällen. Mina nya fina inköpta örhäng kan skymtas...image213

Birgitta och Sari, friends. Men som brukar bli kallade för systrar när de rör sig ute....så min "syster" se vad fina vi är.


Och....jag har inte kommit igång med mitt scrappande....

God fortsättning på det nya året!

Jag har inte alls hunnit scrappa eller pyssla med något på länge. Det senaste jag gjorde var julkort, dessa fotade jag men något gick snett; (jag som klantade ...med kameran ... ) och vips raderade jag dem innan jag kollade att jag sparat dem på datorn.

Det här året skall jag försöka hinna med flera LO:n och göra en massa nya kort. Nu håller jag på och virkar en sjal till mig med bara blommor som man virkar ihop. Jag stickar oxå en sjal som jag satt lite åt sidan när jag hade bråttom att få Idas sjal färdig till julen.

Jag har startat mitt år med att tänka igenom hur jag vill att detta år ska bli. Det första jag kom på är att plocka bort personer i min sk vänkrets. Dessa människor är inga vänner utan de försöker enbart stjäla ens energi och på olika vis i handling och tanke, ta över något som kanske är viktigt hos mig, någonting som jag har tagit fram eller skapat. Dessa människor kommer gladeligen och bara roffar åt sig och trampar ner mig, istället för att själva kunna skapa sitt eget liv.

Hur är sådana människor funtade? Finns det ingen skam i kroppen? Dessutom verkar dessa kalla och oemotionella personer inte ens förstå vad de gör. För de är då alltid oskyldiga och förstår absolut inget!! Det har inte ens skam säga förlåt. Nu sätter jag stopp för sådant. Ingen ska längre få trampa på mig.

Varför ska jag bry mig om sådana personer? Jag tycker synd om dem, att de inte inser att vänner inte växer på träd.
Vänner ska ge energi, inte ta, vänner ska man kunna lita på i vått och torrt, vänner ska ställa upp när man har det svårt, vänner ska inte gå bakom ryggen, listan kan göras mycket längre men jag nöjer mig så här.

Så till alla mina sanna vänner som läser det här! Puss på er! Jag gillar er oxå!

Det andra som jag vill ändra på i år är att jag ska städa ur mina skåp och lådor. Jag märker att jag inte får någon skaparlust och kraft när det bara svämmar överallt. Dessutom jag fixa mitt eget skaparhörn i sovrummet. personligen tror jag inte platsen kommer att funka. Jag brukar sprida ut mig i mitt kök och på bardisk och på extra bord. Jag måste ha mycket utrymme när jag ska få ihop något. Men det kan vara bra att ha en egen hörna dit man kan plocka sakerna som är halvfärdiga. Att de inte behöver finnas runt hela mitt hem.

Den tredje saken är att jag ska uppta min jogging igen.
Jag vet att det går fort att bygga upp konditionen och när man kommit in i "jogging-träsket", vill man bara ut och kuta! En så härlig känsla när endorfinerna tar tag i en! Jag tycker jag får den bästa kicken genom att jogga. Inte bara att man får bra kondis, magen drar ihop sig och häcken krymper, jipppiiii.

RSS 2.0