Kolla in bloggen!En tävling är utlyst hos Älskar sött.  En riktig fin blogg som man gärna kan återkommer till!

Beach- Bitch 2009

Som alltid i januari blir alla hysteriska och ska börja motionera och banta och så vidare och så vidare....

Själv har jag börjat att lägga om min kost, äter mera nyttigt och kallar det inte för banting. Jag är ur usel på sånt. Tror inte jag någon gång klarat av att gå ner i vikt genom att banta, nåja ett par kilo eller så...
Därför har jag istället bestämt mig för att börja må bra, på riktigt.

Efter ett par veckor mår min mage kanon och då mår ju jag bättre oxå.

Jag fick en stegmätare när jag fyllde år  i december men ännu har jag inte fått den igång....suck....

Fortsättning följer angående min hälsosammare livsstil..... :)Vinterfoton...

Jag ville ut och fota lite vinterfoton förra söndagen och hittade stället nere i sjökvarteret. Isen låg fin på vattnet och folk promenerade där långt ute. Själv är jag lite försiktig att gå ut på isen ännu. Jag har stor respekt och  vill veta hur tjock och säker den är innan jag sätter ner foten på den.

Här kommer några foton. Det är förståss jätte svårt att välja ut tre foton av de jag lägger upp här. Alla har något vackert och estetiskt över sig men jag måste ju välja och då får det bli de tre  första som blir mina tävlingsbidrag hos Pernilla.


Bidrag nr 1. Vilket skimmer, allting går ju  i blått! Härligt hur naturen kan ändra färg.
Bidrag nr 2. Jag är barnsligt förtjust i dörrar och portar...Märk att det trärena finns i många olika nyanser,  såå vackert!
Bidrag 3. Ett vackert stilleben som jag inte kunde motstå...det klar röda mot det gnistrande vita och lite rost och lite trä...härlig kombination.
Så juligt! Underbar dörr!
Båthus har sin charm....

Några pålar i isen kan göra sig bra på bild, eller hur?
Mera dörrar....


 i rött...
Trärent....
En växt i snön fånga mitt öga.
Och till sist....den fula postlådan....som jag inte ville lämna ofotad....


Känner mig friskare....och lite nytt till hemmet...

Efter en hel veckas flunssa är jag på benen igen och jag tror att livet håller på att återvända. Hostan är dock kvar men den kanske också ger sig så småningom.
Jag har inte bloggat på evigheter,  jag har varken haft lust, inspiration eller ork att titta in och uppgradera vad som hänt.

I fredags var jag runt stan, t o m ut till möbel- och byggreturen. Där fanns egentligen inget jag ville ha utom ett fönster men jag köpte det inte - för det första- hade de skrapat bort all målfärg, det var ju synd. - för det andra - var i all sin dar skulle jag ha rum med det??? Ögonen vill ha, och jag vet hur fint jag skulle fixa det....men som sagt, jag köpte det inte.

Jag åkte förståss via Emmaus och där köpte jag två vita lakan med spets och brodyr. Jag köper alltid gamla lakan med handgjorda spetsar om jag hittar. De var gula inte så värst fräscha men efter att de genomgått en tvätt, är de hur fina som helst. Jag har ett par likadana som överkast på min soffa. Fräscht och hemtrevligt!

Dessutom köpte jag en hög med eucalyptus som jag gjorde kransar av. De doftade gudomligt gott medan jag arbetade med dem.  Två av dem hängde jag på mitt fina vita skåp. Enkrans hängde jag i köksfönstret. En skall en kär vän få....sen får jag se vad som händer med resten....

   Vid jultiden sålde Cityblommor ut alla blommor och grunkor inför sin renovering. Jag hängde på låset den lördagen och köpte två härliga olivträd. Jag har i många år längtat efter sådana men aldrig kommit mig för att köpa, Äntligen har oxå lilla jag två träd!
Jag känner att våren håller på att  snart, snart komma och det gör mig som vanligt, lite prillig och då vill jag börja inreda ändra hemma. Jag har redan projekt Målning som ska bli numre uno när det blir vår o varmt. Dessutom funderar jag starkt på att flytta...ja, suck jag blir knäsvag när jag tänker på det men jag M Å S T E....

Leila blir tidningsdrottning.

Alltså vad glad jag blev idag när jag läste att  tv-kocken Leila Lindholm ska starta egen tidning och som ska heta Leilas Country Living. Nu får alla inredningstidningar konkurrens! Den ska innehålla recept, inredning, blommor och vintage. En tidning som kommer att ligga mig nära hjärtat! Hoppas att den oxå kommer att kunna köpas även på Åland.
Leila gör smakfulla rätter och en massa goda bakverk. Jag råkade få hennes bok, Leilas middagstips, av jultomten i år! Jag är så glad över den!
Tidningen kommer ut någon gång i mars. Läs mera hos Styling a la Anna.

RSS 2.0