sol o fotis-matcher på rad..

Idag åkte jag ut till landet till min vän för att umgås och bara "vara"...helt underbart skönt...faktiskt....inga måsten...och ....bara solen som gassade...grillen som värmde vår goda middag...precis vad min själ behöver.

Vi snackade fotboll och fotboll...igen...just nu dominerar min värld av fotis...IFK Marieham spelade oavgjort mot Inter Turku och Victor, min son, vann sin första match mot Estland i Örebro (förståss den viktigaste i mitt liv, väntar med spänning hur det gick i deras andra match i kväll...) och förståss har vi EM med Ryssland-Spanien ... oxå jätte viktig. Det regnar i massor där borta och Spanien leder med 3-0 just nu.......YESS heja Torres...SPANIEN ni e i final!! Glädjen den är stoooor!!

MEN ...nu till något helt annat och oxå jätte trevligt...något som jag gillar lixsom och vill delge er kära läsare...

...en otrolig vacker blogg som jag drömde mig bort i. Härligt att betrakta och njuta av vackra saker.! Värmer min själ och drömmer...är jag vaken eller ?

Ordlös Onsdag

Flera ordlösa alster finnes hos Nejma i Marocko.


Ibland måste man testa..

...att göra om foton som misslyckats.

Här är ett typiskt exempel på ett foto som blev skiit men med dagens teknik blev det hur fint som helst, eller hur Tätti eller var det Titti??

Fotot är från ett par veckor sedan när det regnade som sjutton och Sverige förlorade mot Spanien i EM fotis... Yess vilken lycka !!

"Heja Espanja och Torres"Du räddade min dag...

....sade min hyresvärd i morse när jag ringde honom!! Det är så trevligt att prata med en glad människa och menar MIG! Telefoner kan inte skvallra hur läget egentligen är, tur för mig. Han vet inte hur trött och ledsen jag är! Han vet inte heller att jag är hemma från jobbet den här veckan...pga av att jag är trött och trött och.... ???

Vilken tur att telefoner inte skvallrar! Han gjorde min dag oxå genom att vara trevlig och glad.

Min kära kollega sade idag att jag brukar inspirera andra och att jag kanske därför "ger" så mycket av mig att jag helt enkelt glömmer bort mig själv, det kanske är så??

Men nu ska jag vara ledig och ledig och ledig!!!

Ordlös Onsdag

Vår Vackra Esplanad i Vår Vackra Stad! 

Vår Vackra Stad är Mariehamn på Åland!

Fler foton finns hos Nejma i Marocko

Ordlös Onsdag - en ros!

Idag har jag bestämt mig för att delta i foto projektet ordlös onsdag som jag tidigare i vår hittade på nätet. Flera bilder hittar du hos Nejma i Marocko.

Min bild idag är - en ros!

....Men det är ingen ros man plockar i trädgården....utan

den är gjord av kaffefilter.......och målad med utblandad akrylfärg! Också fejk blommor kan vara dödligt vackra. Och jo det är jag som gjort den!Nu är det sommar och sol....

Jag kommer antagligen inte att pyssla med så mycket kort o sånt i sommar. Jag måste sköta om min kropp eftersom jag inte mår riktigt bra, mina blodvärden är åt helsike låga. Jag är trött och åter trött...faller ihop på soffan som en trasa...försöker som sagt bara överleva dagen. Jag har fått stränga order om att medicinera. Jag hoppas att  alla runt omkring mig förstår och stöttar mig.

Jag hoppas att solen och alla mina promenader oxå ska göra underverk och få mig att orka vidare och att ta itu med vardagen igen. Jag trodde aldrig att just jag skulle kunna falla. JAG som alltid haft full kontroll på allt och varit stark som en oxe! Nu är det dags att tycka ännu mera om mig själv och hela mig i både kropp och själ.

Jag önskar Er alla en underbar sommar med mycket god mat och trevliga vänner, en härlig semester, fint väder och ett gott humör!

Kärleken består!
Glöm mig inte, jag finns här fast jag inte bloggar alla dagar!


Sunshine!

Fortsättning på Kreta

Här kommer lite bilder från Chania. Massor med folk och bilar som trängdes, kändes bra att åka till lugna Maleme efter ett par timmar i den stora staden.Tillbaka i Maleme hittade vi den här kyrkan.


Och ett jätte fina hus fanns det oxå...t ex det här!

Det här ville jag ha..


Blommande kaktus..och andra vackar blommor. Hela Kreta blommade!

Vid vårt hotell...min favorit bild!
No comments :)
Middag i goda vänners lag i Platanias!
Som tecken på gästfrihet bjuder man på raki efter middagen. Vår trevlige servitör drack tillsammans med oss, vissa av  oss fick flera, vissa fick bara en...här har vi just bestämt oss för vad vi ska äta...jammi good mat!
Vi kom....
Vi såg...
Vi njöt...

Vi for hem.......bye bye Creete...


RSS 2.0