Min altered book - äntligen!

Nu kan jag visa upp min altered book. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! Det var en intressant resa från inget till en fullproppad bok. Min stil har utvecklats mycket genom sidorna! Rekommendera att göra ett liknande projekt. Det är absolut inte min sista book.

Jag ska kansek förklara lite närmare, eftersom det kommit en förfrågan. Jag har använt en gammal bok som jag köpt på antikvariat. Jag har sedan limmat eller stansat ihop ett flertal sidor till en.  På vissa platser har jag även skurit bort lite sidor för att den inte skulle blir allt för tjock.
Jag tycker det blir bättre att ha en tjock sida att jobba med men det där kan man säkert göra hur man vill.

1.
image131

Pärmen är så fin så jag lämnade den ofixad.

2.
image132

Välkommen in !

3.
image133

4.
image134

5.
image135

6.
image136

7.
image137

8.
image138

9.
image139


10.
image140

11.
image141

12.
image142

13.
image143

14.
image144

15.
image145

16.
image146

17.
image147

18.
image148

19.
image149

20.
image150

21.
image151

22.
image152

23.
image153

24.
image154


25.
image155

26.
image156

27.
image157

oj den här är visst lite suddig...

28.
image158

29.
image159

30.
image160

31.
image161

32.
image162


Oj suddigt igen..hm..

33.
image163

Och den här måste jag fixa om...

34.
image164

Bakom "open" hittar vi:

35.
image165

36.
image166


37.
image167

Vill till Paris, eller hur + + +

38.
image168

39.40.
image170

41.
image171

42.
image172

43.
image173

44.
image174

45.
image175

46.
image176

Den här är oxå suddig! Lovar fixa om alla som ser otydliga ut!

Härliga papper!

Mitt paket från two peases in a bucket har kommit och SEI-papprena, se längre ner i min blogg är helt fantastiska. Vissa av papprena har en härlig sammetskänsla. Jag funderar på vad jag ska fixa av dem. Just nu har jag en hel del på gång. Igår började jag på ett mini album av diabildsramar på min tre söner. Idag ska jag dekorera det.
Dessutom har jag en barnbok som jag ska fixa till något slags album. Vet ej ännu vad resultatet är.

Jag har oxå börjat fundera lite grann på julkort men ännu har jag inte kommit till skott.

Ska försöka fota mina alster så fort jag tycker ljuset är bra.
Ha det gott.
Sunshine.

Boken har anlänt!

Äntligen har Ali Edwards kommit ut med sin nya bok Life artist! Jag har redan köpt den! Den är helt i min smak, jag har inte hunnit lusläsa den ännu men jag redan fått en hel del nya ideér. Så i helgen ska jag försöka ta mig tid att pyssla lite!
Beställde tidigare papper så jag har lagret fullt, det är bara att börja.
I helgen ska jag oxå möblera om, ut med ett lånat köksbord+stolar och in med mitt gamla som jag lackat om.  Jag ska oxå hänga upp nya gardiner i köket och föra bort en massa onödigt bråte till Emmaus som jag redan plockat ihop.
Min grabb ska oxå städa sitt rum och han ska få en nygammal byrå som jag fått av min goda väninna och ut skall en trådrulle hylla som jag köpt på loppis för länge sedan. Den är rätt kul men nu har jag inte plats för den mera.

Jag skulle vilja åka till IKEA, där jag har tänkt köpa gardintyg, lite mattor och annat smått och gott.
Sunshine!

En lugn helg!

Helgen har varit så lugn. Jag har verkligen tagit igen mig och inte gjort så  mycket. Men jag har gjort en beställning på ett underbart papper som mari/lily har gjort kalender på. Kolla in pappret här.
Jag har äntligen gjort min altered book klar men har tyvärr inte fått den fotad ännu. Bilder kommer så fort jag hinner...
Jag är inne i någon slags pysselkris. Jag har hur mycket som helst jag vill göra och massor med material men det liksom bara rinner ut i sanden.
Jag håller på o ordnar till en pysselhörna i sovrummet och då hoppas jag få mera översikt över vad jag har för saker. Nu är allt utspritt här och där.
Sunshine!

Ouu I am back home!

Landade för ett par timmar sedan på vår pytteflygplats! Jag har varit i Helsingfors för sista gången i studiesyfte!
Min vän hämtade mig och välkomnade mig med tre röda rosor. Visst var det gulligt :)

Efter 4 dagars intensiva studier och ett tent svår som sju svåra år är jag någorlunda stabil. Har ni någon gång varit med om att det är total blackout när man får tenten framför sig? Då vet ni vad jag menar...

Eftersom mitt studiespråk är - finska är det inte så lätt att alltid hänga med. Den här gången läste vi lagtexter och det var sååå svårt! Nu håller jag tummarna att jag klarade tenten...återkommer om den saken. Vi har två tenter som vi inte ännu fått bedömning för.. *hjälp* men jag är glad bara jag klarar mig igenom.....

Vi var hela gänget ut och åt på den bästa restaurangen i Helsingfors. Maten var underbar och vi hade det gemytligt. Jag o min vänninna, oxå från åland, tackade alla våra studiekamrater för att de accepterat oss med vår knaggliga finska, och verkligen tagit oss till deras hjärta. De var så gulliga och sa att vi utvecklat vår finska jätte mycket dessa två år. Då blir man ju  rörd :) Och visst, de har rätt, nu vågar man prata fast det inte alltid blir rätt.

Nu har vi "bara" en fördjupad uppgift och ett slutarbete att göra + lite övrigt....sen är det OVER!!!

Sunshine på er alla - fast det regnar hur mycket som helst i kväll.......................................................................................

Ett collage och några kort

Jag har försökt pyssla lite i helgen. I fredags fick jag till ett collage och igår ett par kort. Korten är väldigt enkla men jag tycker inte om för jobbade kort. Hellre stilerent än plotter. Jag saknar lite motivation för tillfälle.

Den här veckan har jag satsat mycket på stavgång och promenader. Det är så skönt och alldeles grats. Jag mår så mycket bättre att röra på mig och glädjande har jag fått på mig ett par jeans som jag inte haft på länge. Det är kul och sporrar mig!

I morgon bär det av till Helsingfors i studier. Efter 2.5 år är det nu sista gången jag åker dit. Det känns väldigt bra men samtidigt lite vemodigt att inte träffa kurskamraterna mera. Vi har varit ett sammansvetsat gäng från hela Finland, allt från Torneå i norr till Vaalimaa i öster, Tammerfors i mitten och Åland i väster.

Så...alla ni som läser detta. Håll era tummar på torsdag 11.10.2007 för då skriver jag mitt sista prov !! Jag behöver så mycket som möjligt av era goda tankar för det här provet kommer att bli tufft!

Och...............här kommer mitt verk:

image129image130


Stämpeln är ny och kommer från Heidi Swapp. Basic greys papper perhaps.Idag är en helt vanlig dag!

Jag har inte scrappat eller pysslat på länge. Just nu koncentrerar jag mig på att motionera och må bra. Dessutom måste jag ta itu med städningen ikväll. I morgon lagar Kevin smörgåstårta i sin skola som han får köpa hem och jag har därför bjudit in några av släktingarna på tårta.

Men vi ska se om jag kommer att producera något i helgen! Och som vanligt lägger jag ut det här!
Må väl alla där ute och ta vara på livet! Man vet aldrig när det kan ändras!

Sunshine!


RSS 2.0